Comenzi MOPAN Suceava

Vara asta Shopping City Suceava îţi premiază fidelitatea şi te ajută să te pregătesti pentru mult așteptata vacanță la mare! Ai de unde alege, am pregătit 1500 de premii de sezon care îţi vor completa de minune valiza de vacanță.
Astfel, în perioada 17 iulie – 16 august, toţi cei care fac cumpărături din magazinele preferate din Shopping City Suceava, pot câștiga instant sute de premii garantate: 500 de rogojine, 500 de prosoape de plajă și 500 de umbrele de plajă.
Pentru a intra în posesia premiilor, clienții trebuie să adune punctele bonus de fiecare dată când fac cumpărături de minimum 150 de lei, pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta centrului comercial.
Astfel, la un punct poţi câștiga pe loc o rogojină, la două puncte un prosop de plajă, iar la trei puncte o umbrela de plajă. Punctele se ridică de la Info point şi pot fi colecţionate pe toată durata campaniei, ori de cate ori faci cumpărături în magazinele din Shopping City Suceava.
Tot ce trebuie să faci este să-ţi alegi premiul preferat şi să aduni puncte să-l câştigi. Pe toată durata campaniei, clientul poate să vină de mai multe ori la cumpărături, pentru a aduna punctele necesare pentru a câștiga premiul preferat.
În perioada iulie-august, Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 80% şi oferte speciale la colecţiile de vară.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava