Concert pascal
MOPAN Suceava

Au fost desemnați marii câțtigători ai ediției de anul acesta a Emmy Awards, informează contactmusic.com. Serialul de comedie-dramă ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ a reușit să se impună la cele mai multe categorii, șapte.

Serialul produs de Amazon a fost recompensat cu şapte trofee, inclusiv la categoriile ‘Cel mai bun serial de comedie’, ‘Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie’ (Rachael Brosnahan) şi ‘Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial de comedie’ (Alex Bornstein).

Trei premii a obținut producția ‘The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story’ – ‘Cea mai bună miniserie’, ‘Cel mai bun actor în rol principal dintr-o miniserie sau film TV’ (Darren Criss) și ‘Cel mai bun regizor al unei miniserii’ (Ryan Murphy).

‘Game of Thrones’ a câștigat premiul pentru ‘Cel mai bun serial-dramă’, în timp ce Peter Dinklage a fost desemnat cel mai bun actor la categoria ‘Rool secundar într-un serial-dramă’. La categoria feminină, Thandie Newton din ‘Westworld’ a fost câştigătoarea trofelului.

Claire Foy şi Matt Smith din ‘The Crown’ au prezentat primul premiu, pentru ‘Cel mai bun rol secundar într-un serial de comedie’, acordat lui Henry Winkler pentru ‘Barry’ (HBO). Bill Hader, starul şi producătorul executiv al serialului ‘Barry’, a fost desemnat ‘Cel mai bun actor într-un serial de comedie’.

Claire Foy  a plecat acasă cu premiul Emmy pentru ‘Cea mai bună actriţă într-un serial-dramă’, (‘The Crown’) în timp ce actriţa Merritt Wever – ‘Godless’  a câştigat premiul pentru ‘Cel mai bun rol secundar într-o miniserie’. La categoria masculină, colegul ei Jeff Daniels a primit distincţia.

Matthew Rhys a fost desemnat cel mai bun actor într-un rol principal dintr-un serial dramatic pentru interpretarea sa din producţia de televiziune ‘The Americans’.

‘Saturday Night Live’ s-a impus la categoria ‘Cea mai bună emisiune de satiră’, ajungând la un record de 72 de premii Emmy, cele mai multe câştigate vreodată de un program de televiziune.

Cea de-a 70-a gală de decernare a premiilor Primetime Emmy a fost difuzată de postul american NBC şi a avut loc la Microsoft Theater din Los Angeles. Gazde au fost Michael Che şi Colin Jost de la ‘Saturday Night Live’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava