Concert pascal
MOPAN Suceava

Câștigătorii concursului Eurovision de anul acesta, italienii care alcătuiesc trupa Maneskin, își doresc foarte mult o colaborare cu Miley Cyrus, potrivit contactmusic.com.

Basistul trupei, Victoria De Angelis, a spus pentru ziarul Metro: „Majoritatea artiștilor care ne-au trimis mesaje de felicitare spuneau ‘Bună treabă, vă iubim’. Am primit mesaje de la Franz Ferdinand și Miley. Da, Miley Cyrus! Vom încerca să o convingem să lucreze cu noi. Putem să îi trimitem sute de mesaje pe Instagram.”

Este foarte posibil ca Miley să accepte, având în vedere că zilele trecute a distribuit pe rețelele de socializare cover-ul făcut de solistul Maneskin și de chitaristul Thomas Raggi la hit-ul ei ‘Midnight Sky’. Alături de cover, Miley a scris: „Prietenii mei cei mai buni.”

Grupul Maneskin – alcătuit din trei băieţi şi o fată – a impresionat în acest an cu o piesă rock foarte antrenantă, ‘Zitti E Buoni’. Acest cântec interpretat în concursul Eurovision le-a permis să câştige în 2021 şi marele premiu al celei de-a 71-a ediţii a Festivalului de la San Remo.

Victoria trupei Maneskin la Eurovision 2021 a fost cea de-a treia obţinută de Italia de-a lungul anilor în acest concurs muzical, care, de obicei, nu este aproape deloc frecventat de artişti care îşi revendică influenţe din muzica rock.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava