MOPAN Suceava

Acum are doar 25 de ani şi se poate lăuda cu o experienţă impresionantă în bucătărie. A lucrat în restaurante bine cotate din Europa, a gătit pentru vedete internaţionale prin Dubai şi, întors în ţară, a câştigat Hell’s Kitchen şi premiul de 80.000 €, notează click.ro.

La sfârşitul lui 2012 a ajuns în Dubai, unde a lucrat ca chef de partie la un restaurant din Burj Khalifa. Evident, pe acolo s-au perindat o mulţime de staruri internaţionale care au mâncat din bucatele gătite de el. Mel Gibson, Katy Perry, Jessie J, Jean-Claude Van Damme, Lionel Richie, Robin Williams sau preşedintele Angolei sunt doar câteva dintre personalităţile care s-au lins pe degete după mâncărurile românului nostru, originar din Oneşti. „Îmi amintesc de Mel Gibson, care a mâncat un Sirloin Wagyu cu green vegetables, Van Damme care a mâncat tot carne (împreună cu toată echipa lui), Katy Perry, care a vrut stridii, fructe de mare, după care a trecut pe pui şi mini burgeri. Sunt mândru să spun că au fost încântaţi de farfuriile mele şi nu de puţine ori am fost chemat pentru a fi felicitat”, a povestit tânărul, potrivit Click!.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/foto-castigatorul-hells-kitchen-l-dat-pe-spate-pe-van-damme-romanul-tavi-oprea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava