MOPAN Suceava

În perioada 10 – 23 iunie 2013, cumpărăturile au sunat bine la Shopping City Suceava.

Sezonul de vară a adus valuri de surprize cumpărătorilor fideli Shopping City Suceava, oferindu-le şansa de a câştiga garantat unul din cele 500 de vouchere în valoare de 50 de lei şi marele premiu, constând într-un iPhone 4, oferit cu sprijinul magazinului Media Galaxy.

Pentru a putea beneficia de premiile puse în joc, clienţii care au făcut cumpărături în perioada campaniei din magazinele din Shopping City Suceava au primit la fiecare 10 lei cheltuiţi pe un singur bon de casă, un punct bonus de la InfoPoint. Când au colecţionat 30 de puncte bonus, aceştiau au fost recompensaţi automat cu un voucher în valoare de 50 lei. Info Point-ul a fost amplasat în faţa magazinului Leonardo din incinta Shopping City Suceava de unde participanţii au putut ridica talonul colector pe baza bonului fiscal. În plus, talonul completat pentru tombolă le-a oferit şansa de a intra în cursa pentru câştigarea marelui premiu al campaniei, un IPhone 4.

Castigatorul marelui premiu, un telefon de ultima generatie Iphone 4, este Dna. Nicolau Gabriela, în vârstă de 48 ani din Rădăuţi, care a făcut cumpărături din Media Galaxy în valoare de 1.599 lei.

Aceasta a participat cu un singur talon la îndemnul fiicei sale Karina, în vârstă de 13 ani, iubitoare a tehnologiei moderne.

În lunile de vară, magazinele din Shopping City Suceava au dat startul promoţiilor de vară, cu reduceri de până la 50% la o gamă largă de produse perfecte pentru sezonul estival.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava