Sâmbătă, 1 octombrie 2016, pe Esplanada Casei de Cultură, Suceava, va avea loc o nouă ediție a unui eveniment sportiv de excepție, Castorii Suceava Streetball, organizat de Clubul Sportiv Castorii Suceava în colaborarea cu Primăria Municipiului Suceava și a Consiliului local al Municipiului Suceava.

Împătimiții sportului pentru înalți și nu numai, de la tineri până la persoanele cu părul încărunțit de vreme, sunt așteptați în centrul Sucevei într-o zi de sâmbătă care se anunță a fi perfectă.

Sunteți invitați să trăiți bucuria de a marca un coş, de a juca un meci plin de adrenalină, de a lega noi prietenii şi de a vă face o mulţime de cunoştinţe, în cadrul acestui turneu oficial de streetball.

Iniţiatorii acestui eveniment sunt „Castorii Suceava”, club de baschet privat, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul şcolilor Gimnaziale Nr. 3, Nr. 9,  Nr. 11 si C.N. „Stefan cel Mare”.

„Ne dorim ca toţi copiii, dar şi oameni de toate vârstele să facă sport, iar baschetul este pentru toată lumea, indiferent de vârstă, un mod minunat de a petrece timpul liber”, declară Vasile Gîlcă, cofondator la „Castorii Suceava”.

Competiţia de sâmbătă va fi de streetball – o variantă de baschet care se joacă 3 la 3.

Veți putea să vă înscrieți la concursuri de libere, 3 puncte, existând și concursuri pentru public.

Categoriile de participant vor fi Under 12 (sub 12 ani), Under 18 (între 13 și 18 ani) și +18 (peste 18 ani), toate acestea fiind grupate pe gen: masculine și feminin.

Premiile se vor acorda pe categorii. Premiul I pentru +18 va fi de 400 lei, premiul I pentru -18 va fi de 200 lei, iar pentru libere se va acorda un premiu de 100 lei.

În caz de vreme nefavorabilă, vă așteptăm în sala de sport a Colegiului Național Ștefan cel Mare, Suceava.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, accesați pagina de internet a clubului: www.castorii.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava