Concert pascal
MOPAN Suceava

Din 2005, de când a debutat la TV, Ilinca Vandici a reușit să se păstreze în vârf și să aibă continuitate „pe sticlă”. Știe că și imaginea contează, în acest domeniu, așa că pe lângă sport și dietă, vedeta Kanal D a apelat și la specialiștii în estetică. Și a recunosc fiecare intervenție pe care și-a făcut-o, potrivit click.ro.

„Am o părere foarte bună despre chirurgia estetică. Jos pălăria pentru medicii care văd asta nu ca pe o afacere, ci ca pe o responsabilitate de a face oamenii fericiţi. Niciodată nu m-aş feri să spun că am făcut asta. Am simţit nevoia după naşterea copilului (n.r. de implanturi). Am alăptat, iar bustul nu mai era ca înainte. De unde aveam o mărime şi o fermitate, m-am trezit cu nimic”, a povestit pentru Click! în urmă cu patru ani.

„Deci am operația de implant mamar și botoxul din frunte și acidul hialuronic din buze”, povestea Ilinca, în mediul online, într-o discuție legată de intervențiile estetice.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cat-investit-ilinca-vandici-frumusete-implant-de-sprancene-de-sani-fatete-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava