• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Alina Pușcaș a dezvăluit că a avut mari probleme la capitolul bone, în momentul în care a fost nevoită să găsească o persoană care să aibă grijă de micuții săi. Vedeta mizează mult pe resposabilitate și încredere mutuală, negăsind, din păcate, aceste calități la persoanele cu care a avut neșansa să colaboreze, notează click.ro.

Deși a mers pe baza unor recomandări atunci când a decis să aleagă persoanele care să aibă grijă de micuții ei, Alina Pușcaș a dezvăluit, de-a lungul timpului, că majoritatea experiențelor sale cu dădacele nu au avut finaluri tocmai fericite. Una dintre acestea a avut loc chiar înainte de botezul Melissei, când micuța a fost scăpată în cap de către dădacă. „Botezul era cel mai important moment, de fapt. Pentru că noi am avut un mic incident cu Meli, când a fost scăpată în cap de bonă. A avut o fractură de claviculă, un hematom extern serios şi a fost suspectă de fisură de craniu. Şi ne-am speriat…”, dezvăluia Alina Pușcaș, în urmă cu ceva vreme, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cat-patimit-alina-puscas-cu-bonele-copiilor-ei-am-surprins-o-ea-nestiind-ca-am

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava