MOPAN Suceava

Andreea Bălan (35) se află în autoizolare la domiciliu alături de cele două fete și de mama sa, care o ajută la îngrijirea micuțelor. În ciuda faptului că epidemia de coronavirus a determinat anularea concertelor artistei, ea nu poate sta departe de admiratorii săi. Pentru a păstra legătura cu aceștia, Andreea continuă să fie activă în mediul online, pe canalul propriu de Youtube, notează click.ro. Luni, 27 aprilie, ea a răspuns unor întrebări venite din partea fanilor și nu s-a eschivat să abordeze subiecte delicate.

Andreea a fost întrebată ce va face odată ce va încheia activitatea în domeniul muzical. Artista a declarat că nu se gândește la ce va face după ce nu va mai cocheta cu muzica întrucât ea reprezintă o parte integrală din viața sa.

Cât despre acuzele potrivit cărora s-ar fi apucat să creeze conținut pe youtube doar pentru a primi niște bani în plus, ea a dezăluit că pentru a face cu adevărat mulți bani din postarea pe youtube este necesară încărcarea zilnică de clipuri video, iar ea nu face acest lucru. Solista publică 8 materiale video pe lună, iar banii pe care îi primește de pe urma clipurilor sunt suficienți doar pentru a suporta costurile necesare montajului, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/video-cat-castiga-andreea-balan-din-vlogg-ing-artista-raspuns-criticilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava