Concert pascal
MOPAN Suceava

Se apropie sezonul petrecerilor de balul bobocilor, iar elevii şi studenţii vor pe scenă cei mai tari artişti. În funcţie de bugetul pe care îl au însă, liceele şi facultăţile încep să taie de pe listă solişti cu pretenţii şi să se orienteze asupra celor pentru care onorariul nu depăşeşte o mie de euro. Printre cel mai bine cotaţi artişti se numără Delia, Connect-R, Smiley, Andreea Bălan, dar vin puternic din urmă şi nume noi industria muzicală cum sunt Cortes sau Alina Eremia, notează click.ro.

Pentru o seară reuşită de bal este nevoie şi de o atmosferă pe măsură, aşa că elevii şi studenţi,i care se ocupă de organizare, planifică din timp ca să-şi aducă cei mai buni artişti. Nu întotdeauna socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg, însă sunt solişti care de dragul puştilor lasă din preţ sau chiar poartă mai multe discuţii pentru a le face pe plac copiilor şi a le oferi un concert de neuitat, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/cat-cer-vedetele-ca-sa-cante-la-balul-bobocilor-delia-si-smiley-sunt-cei-mai-ceruti

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava