Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner își consumă povestea de dragoste departe de ochii românilor, în Austria sau la Monaco, acolo unde ambii fac naveta între reședințele lor. Diva de la PRO TV a revenit pe Instagram cu câteva imagini superbe, care vorbesc despre cât de fericită și de îndrăgostită e, notează click.ro. Și de viață, și de Felix!

Mihaela Rădulescu a publicat pe pagina de socializare o serie de imagini surprinse într-o escapadă la munte, alături de iubitul ei. E clar că formează genul de cuplu care nu zace pe canapea, butonând aplicațiile care livrează fast-food, ci mai degrabă îi găsești pe piscuri, pe trasee, sau făcând sporturi extreme. Se pare că despre asta este vorba și în aceste imagini. Printre pozele cu Mihaela îmbrăcată sport, în geacă verde neon și cu tricou la fel de colorat, s-a strecurat și o poză de cuplu, în care prezentatoarea de la „Masked Singer România” își soarbe iubitul cu privirirea în urma sau înaintea unui sărut. „Găsește-ți o iubită care să se uite la tine cum se uită Mihaela la Felix”, ar putea fi o glumă, în genul celor care circulă pe social media, mai scrie sursa citată.

Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner a început în octombrie 2013, după interviul pe care diva i l-a luat sportivului austriac, atunci când acesta a venit în România, pentru o conferinţă.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cat-de-indragostita-e-mihaela-radulescu-de-felix-511539.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava