Concert pascal
MOPAN Suceava

Prinţesele Disney, care au devenit idolii copiilor şi chiar ai celor mai mari de pe planetă, de la o fragedă vârstă, împlinesc anul acesta 30 de ani. Sunt deja femei în toată firea, dar celebritatea le-a distrus viaţa, scrie click.ro. Drogurile şi depresia le-au nenorocit.

Miley Cyrus împlineşte 30 de ani la 23 noiembrie, anul acesta. Ea s-a lansat în 2006 cu rolul din serialul “Hannah Montana”. Marea faimă a ţinut până în 2010, apoi a urmat o perioadă neagră pentru ea. Despărţirea de Liam Hemsworth (32 de ani), a făcut-o să se drogheze, să provoace scandaluri. A încercat o relaţie cu fiul lui Arnold Schwarzenegger, Patrick, în 2014-2015, apoi cu Kaitlynn Carter (33 de ani), în 2019, şi cu cântăreţul Cody Simpson (25 de ani), între 2019-2020. De fiecare dată, după despărţiri, şi-a găsit consolarea în droguri, notează sursa citată. S-a dedicat carierei muzicale şi se luptă să se menţină în atenţia publicului în ţinute sumare. Are o avere de 160 milioane $.

Selena Gomez împlineşte 30 de ani la 22 iulie, anul acesta. Ea a fost prinţesă Disney de mare succes între 2006-2008. După faima cu care s-a ales datorită rolului din “Magicienii din Waverly Place” şi o relaţie cu Justin Bieber, ea a devenit victima depresiei, a drogurilor şi a alcoolului. Păcat că şi-a distrus viaţa, în ciuda marilor succese pe care le-a avut pentru rolurile din filmele ”O altă cenuşăreasă modernă” sau ”Vacanţa de primăvară”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cat-de-mult-s-au-schimbat-actritele-din-serialele-409229.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava