• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cunoscuta impresară Anamaria Prodan ştie că zâmbetul este cartea ei de vizită, mai ales de când lucrează în televiziune. Astfel, a decis să facă nişte îmbunătăţiri. Şi-a pus faţete dentare şi a scos din buzunar 15.000 de euro. Şi alte vedete, precum Connect-R, Oana Radu sau Ștefan Stan, au apelat la specialistul în estetică dentară, potrivit click.ro.

Fațetarea dentară este cea mai ușoară cale pentru dobândirea unui zâmbet perfect. Acesta este și motivul pentru care multe dintre vedetele noastre au apelat la medicul stomatolog Yazan Aq, iar cel mai recent l-au vizitat agenta Fifa Anamaria Prodan, Codin Maticiuc, și artiști precum Connect-R, Oana Radu sau Ștefan Stan, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cat-le-costat-pe-vedete-sa-aiba-dinti-de-hollywood

 

Cât le-a costat pe vedete să aibă dinţi de Hollywood, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava