• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Mai e doar o luna si jumatate pâna când Sore devine mamica de fetita. Burtica a crescut, acul cântarului indica 12 kg mai mult, însa artista arata minunat. Vesela, degajata, povestit în detaliu, pentru Click!,ce pofte a avut în perioada sarcinii si în ce consta regimul ei alimentar.

“Sunt norocoasa, nu am avut pofte si nici pretentii iesite din comun, nu mi-am trimis iubitul în miez de noapte dupa, sa zicem, cirese. Am mâncat normal pâna acum. Apetitul a fost mai mare prin lunile 3 si 4, acum deja manânc mult mai putin. Ma bucur ca nu m-am îngrasat la fata, mi-era teama de povestile prietenelor mele cum ca mi se va deforma nasul si tot soiul de alte minunatii”, a povestit Sore, potrivit sursei citate.

Citeste articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cat-s-ingrasat-graviduta-sore-sapte-luni-si-jumatate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava