Concert pascal
MOPAN Suceava

Între două avioane, către două destinații, New York și Paris, reputatul designer Cătălin Botezatu a analizat, special pentru Click!, minusurile și plusurile ținutelor afișate de Kate Middleton și Meghan Markle, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Carmen Iohannis a gafat și de această dată!

Kate Middleton, prințesa de Wales, a purtat la funeraliile suveranei o haină neagră, croită special pentru silueta ei, la care a accesorizat și o pălărie cu boruri largi, cu un voal plasat peste boruri. Prințesa de Wales a ieșit în evidență printr-un un colier masiv, aparținând regretatei regine, cu patru rânduri de perle și cu un diamant în centru. Chokerul japonez cu 4 rânduri de perle i-a fost împrumutat pentru prima dată lui Kate chiar de către regină în 2017. Kate l-a purtat și la înmormântarea Prințului Philip. „Kate este prea accesorizată. Cerceii care sunt lungi, cu perle mari la gât. Prea multe accesorii. Acestea ar fi trebuit să fie simple, aproape inexistente. Este permisă doar o broșă!”, a comentat Cătălin Botezatu, pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/catalin-botezatu-a-analizat-vestimentatia-de-la-fu-2206304.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava