MOPAN Suceava

Dispariţia Zinei Dumitrescu a îndoliat lumea strălucitoare a modei din România. Designerul Cătălin Botezatu şi fostele ei eleve, Dava Săvuică, Rita Mureşan şi Adina Buzatu deplâng moartea creatoarei de modă. Mama Zina avea 82 de ani şi era internată la un azil de bătrâni din Ghermăneşti. În ultimele luni, starea ei de sănătate se degradase simţitor. Prefera să stea retrasă şi mânca din ce în mai puţin, notează click.ro.

Cătălin Botezatu a primit greu vestea morţii Zinei Dumitrescu. Designerul a vorbit la trecut despre ea cu lacrimi în ochi. „Zina Dumitrescu este dincolo de tot ceea ce aș putea fi eu vreodată. Ea n-a murit, fiindcă nu poate să moară. Singurul meu regret e că acum, când este printre îngeri, nu mai pot s-o îmbrățișez. Pentru mine, Zina Dumitrescu nu va fi niciodată o amintire. Va fi întotdeauna a două mea mamă. Mama sufletului meu. Adio Zina! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Cătălin Botezatu, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/catalin-botezatu-lacrimi-dupa-moartea-zinei-dumitrescu-va-fi-intotdeauna-doua-mea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava