Concert pascal
MOPAN Suceava

Cătălin Coman a depus astăzi jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al municipiului Fălticeni. Tot astăzi a avut loc şi ceremonia de constituire a noului Consiliu Local Fălticeni, consilierii fiind validaţi în funcţie, după care au depus jurământul. Ceremonia, care a avut loc în sala de şedinţa „Ion Iorgu” din Primăria Fălticeni, a început cu o binecuvântare a unui sobor de preoţi. La şedinţa festivă au participat subprefectul Atanasă Nistor, precum şi preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, deputatul Ioan Stan, precum şi invitaţi special din Fălticeni. Noul Consiliu Local din Fălticeni este format din 15 reprezentanţi ai PSD, doi consilieri PNL şi tot doi de la ALDE.


După depunerea jurământului, primarul Cătălin Coman a ţinut să mulţumească fălticenenilor pentru încrederea care i-au acordat-o. Cătălin Coman se află la al doilea mandat de primar al municipiului Fălticeni, candidând din partea PSD. „ Rezultatul votului din 5 iunie mă face să spun cu toată sinceritatea că am demonstrat că putem să facem, aşa cum spune jurământul, tot ceea ce depinde de noi, pentru bunăstarea locuitorilor municipiului Fălticeni, mă face să cred că ne-am ţinut cuvântul şi am reuşit ca împreună cu toţi colegii consilieri de la toate partidele să recâştigăm încrederea electoratului. Unii mai mult, alţii mai puţin, aşa este democraţia”, a spus Cătălin Coman, care a mai adăugat că „respectăm votul şi dorinţa fălticenenilor şi mergem înainte, pentru că votul pe care ni l-au acordat fălticenenii, unora sau altora, a fost pentru respectarea jurământului. Sunt convins că actualul Consiliu Local este un consiliu format din oameni foarte bine pregătiţi, un Consiliu superior din punct de vedere calitativ şi sunt convins că vom lucra extrem de bine în beneficiul cetăţenilor şi pentru viitorul municipiului”.


După constituirea noului Consiliu Local, în funcţia de viceprimar a fost reales social democratul Constantin Bulaicon.
În cadrul şedinţei de astăzi, liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a ţinut să precizeze că „este un moment foarte important pentru Municipiul Fălticeni. Aţi reuşit să vă propuneţi ţinte majore, să aveţi realizări de amploare şi sunt convins că undeva, cândva, în cartea de istorie a acestei zone se va scrie despre această guvernare locală din mandatul 2012 – 2016 ca despre mandatul celor care au redat speranţa celor care trăiesc în Municipiul Fălticeni”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava