Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul PSD din Fălticeni, Cătălin Coman, și-a lansat candidatura pentru un nou mandat la conducerea acestui municipiu. Alături de Cătălin Coman au fost prezenți o parte din candidații PSD pentru Consiliul Local Fălticeni, precum și doi candidați care reprezintă această zona a județului în Consiliul Județean. Astfel, dintre candidații de pe lista PSD pentru Consiliul Local Fălticeni au fost prezenți Liliana Cojocaru, Maria Dulgheriu, Marius Pintilii, Matei Gabriel, Luminița Corbu, Bogdan Murariu, Iulian Darabă, Răzvan Haidău și Constantin Bulaicon. Cei doi candidați pentru posturile de consilieri din Fălticeni și din această zonă sunt Cristian Boberschi și Gheorghe Arteni.

Cătălin Coman i-a invitat pe rând pe aceștia să prezinte proiectele care au fost realizate în cele două mandate de până în prezent, printre acestea fiind amintite în primul rând lucrările pentru deschiderea noului spital municipal, în această toamnă, investiuțiile în toate unitățile școlare, construirea complexului de agrement „Nada Florilor”, care include două piscine interioare, una exterioară, dar și un parc de aventură, modernizarea străzilor din municipiu în procent de aproape 100%, dar și a parcărilor și trotuarelor, modernizarea bazelor sportive etc.

Cătălin Coman a spus că vine în fața fălticenenilor cu o echipă de consilieri puternică, formată din profesioniști din toate domeniile. „Sunt oameni tineri, cu entuziasm, energici, alături de oameni cu experiență. Pentru că am încercat să îmbinăm atât tinerețea, energia, cât și experiența adunată de-a lungul multor ani de activitate profesională de excepție. Sunt colegii mei cu care mă mândresc, alături de care voi face echipă bună în Consiliul Local, dar și în Consiliul Județean pentru că avem alături de noi și doi reprezentanți ai Fălticeniului. Oameni cu care vom lucra foarte mult, pe care ne bazăm, oameni care vor sprijini de la nivelul Consiliului Județean toate proiectele importante și frumoase pentru Fălticeni și pentru întreaga zonă”, a spus Coman. El a adăugat că în decursul celor două mandate a reușit ca împreună cu echipa sa să ducă la îndeplinire proiecte importante pentru Fălticeni, „proiecte frumoase pe care le-am făcut pentru acest municipiu, pentru fălticenenii mei dragi. La acestea se adaugă proiectele pe care ni le dorim finalizate la sfârșitul următorului mandat. Vorbim de realități, de lucruri care s-au întâmplat și care se întâmplă acum în Fălticeni”. Cătălin Coman a subliniat faptul că o prioritate a sa a fost dezvoltarea actului educațional, lucru concretizat și prin investițiile importante realizate deja în toate școlile.

El a precizat că printre proiectele importante care sunt începute și care urmează a fi finalizate se numără reabilitarea esplanadei centrale a municipiului, dar și construcția unei creșe noi în acest municipiu. Cătălin Coman a spus că proiecte prioritare pentru el sunt și construirea șoselei de centură a municipiului și reabilitarea sistemului de iluminat, modernizarea clădirii fostului cinematograf, dar și multe alte proiecte de dezvoltare care deja au fost aprobate la finanțare, sau la care deja au început lucrările. „Avem opt proiecte cu finanțare europeană depuse și aflate în diferite stadii de implementare. Vorbim de trei proiecte pentru unitățile școlare, de reabilitarea, modernizarea și extinderea iluminatului public. Vorbim de grădinița cu program normal cu fonduri europene, dar și de un proiect integrat la care suntem mai aproape decât oricând să-l demarăm, și anume modernizarea parcului 23 august, a corpul B al Muzeului de Artă Ion Irimescu și Muzeul Mihail Sadoveanu. Și vreau să spun că prin proiectele promovate sau care urmează să le promovăm am încercat să acoperit toate domeniile importante pentru o societate civilizată, normală”,  spus Cătălin Coman.

Cătălin Coman a prezentat proiectele pentru continuare dezvoltării municipiului Fălticeni, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava