MOPAN Suceava

Ministrul sănătăţii, Florin Bodog, va inaugura vineri noua maternitate din Fălticeni, amenajată în sediul fostei Şcoli Generale nr.5. Potrivit primarului din Fălticeni, Cătălin Coman, a ținut să precizeze că noua maternitate are toate avizele de funcţionare, urmând să fie funcțională imediat după inaugurare.
În noua maternitate vor fi 40 de paturi, saloane vitrate cu două paturi şi saloane mai mari cu până la șase paturi. Accesul în noua maternitate se va face doar cu ajutorul cartelelor magnetice.
Cătălin Coman a spus că lucrările de modernizare pentru amenajarea maternității, dar și achiziţia de echipamente au costat în total circa două milioane de lei.
Primarul din Fălticeni a mai spus că „după darea în folosinţă a noului spital municipal, maternitatea se va muta în acea clădire iar aici vom înfiinţa o secţie de îngrijiri paleative, investiţia în adaptarea clădirii în scop medical fiind pe deplin justificată”.
Cătălin Coman a precizat că pentru inaugurarea de vineri se așteaptă prezența la Fălticeni a ministrului sănătății. EL a mai spus că noua maternitate va funcționa în noua locație de la începutul săptămânii viitoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava