Comenzi MOPAN Suceava

În cadrul Campaniei „Oraşul Reciclării 2015”, Primăria Fălticeni a organizat o întâlnire de informare cu preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari, având în vedere că mare parte din populaţia Fălticeniului locuieşte la bloc (circa 7500 de apartamente).
Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a precizat că întâlnirea a avut ca scop prezentarea situaţiei colectării deşeurilor la nivelul municipiului şi perspectivele continuării activităţii de colectare şi transport a deşeurilor menajere având în vedere obligaţiile asumate de România, ca ţară membră a Uniunii Europene, pentru protejarea mediului.
„Trebuie să luăm măsuri din timp pentru a diminua cantitatea de deşeuri menajere pentru că altfel ne va ustura la buzunare. O metodă pentru a realiza acest obiectiv este colectarea selectivă. Sunt lucruri de care auzim mereu dar este foarte aproape timpul când trebuie să acţionăm. Trebuie să conştientizăm cu toţii, populaţia, primăria, asociaţiile de proprietari, că este foarte importantă colectarea selectivă a deşeurilor”, a declarat Cătălin Coman.
Cu prilejul acestui eveniment au fost împărţite materiale informative, cu idetalii despre amplasarea celor şase puncte de colectare selectivă instituite în localitate şi deşeurile care vor fi colectate selectiv. Informaţiile vor fi expuse la loc vizibil în cele peste 350 de scări de bloc din municipiu.
Cătălin Coman a amintim că, în cadrul Campaniei „Oraşul Reciclării 2015”, în unităţile de învăţământ din Fălticeni este în desfăşurare concursul „Participă activ… colectează selectiv”, cu premii în valoare de 240.000 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava