MOPAN Suceava

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, consideră că senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, este prost informat atunci când vorbește despre problemele medicale din zona acestui municipiu.

Vă prezentăm în continuare comunicatul de presă transmis de primarul Cătălin Coman:

Domnul senator Cadariu ori este prost informat, ori minte cu nerușinare. Și pentru că mereu am considerat că un politician are datoria de a se informa corect, înclin mai degrabă către a doua variantă, drept pentru care se cuvine să aducem unele precizări.

În primul rând, trebuie să precizez că nimeni nu a solicitat oficial primirea pacienților cu Covid 19 de la Bogdănești și Sasca la spitatul din Fălticeni. Absolut nimeni! Iar dacă o făcea cineva, nu am fi avut unde să-i primim pentru că, dacă își amintește domnul senator, spitalul de la Fălticeni nu este destinat pacienților cu Covid-19, iar pentru spitalul nou de la Fălticeni, guvernarea liberală nu alocat banii necesari achizitionării de aparatură medicală pentru a-l deschide, deși licitația a fost adjudecată tocmai din luna noiembrie 2019.

Ba mai mult, ca să-l liniștim pe domnul senator, îl informăm că primăria Fălticeni a trimis la Sasca 7 toalete ecologice, pentru că guvernul domniei sale a carantinat personalul medical de acolo fără a-i asigura condiții minime decente de trai, deși respectivul personal medical se află în linia întâi împotriva acestei epidemii. Probabil așa respectă PNL-ul eroii.

În al doilea rând, aparatul la care dnul Cadariu face referire, s-a achiziționat tocmai în octombrie 2019, dar atunci probabil că domnia sa era prea prins în campania electorală pentru a-i păsa de sănătatea oamenilor din Fălticeni.

În al treilea rând, îl întreb deschis pe domnul Cadariu dacă știe unde se află Fălticeniul pe hartă, pentru că pe toată perioada activității sale politice de până acum, nu l-am văzut niciodată pe aici și nici nu am auzit să fi promovat vreodată vreun proiect menit a ajuta municipiul nostru.

În concluzie, consider că domnul senator nu este nimic altceva decât un minciunos, iar dacă îmi poate contesta cu ceva declarațiile de mai sus, pe care le demonstrez oricând prin probe, fapte și realități, îl provoc să o facă, iar dacă nu poate, consider că cel târziu mâine trebuie să prezinte scuze fălticenenilor.

Cătălin Coman – primar Fălticeni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava