MOPAN Suceava

Primarul proaspăt reconfirmat al  Fălticeniului, Gheorghe Cătălin Coman, stabilește o premieră pentru acest municipiu și anume este primul primar din ultimii 30 de ani care câștigă un al treilea mandat. ”Dragii mei fălticeneni vă mulțumesc pentru încredere și sprijin ! Vă mulțumesc pentru gândurile bune ! Vă mulțumesc pentru tot ce am realizat împreună ! Pentru prima dată după Revoluție un primar câștigă al treilea mandat ! Acest lucru mă obligă să muncesc și mai mult pentru orașul nostru ! Proiectele noastre continuă”, a transmis Coman cetățenilor.

Cătălin Coman a recâștigat Primăria cu 69,76% din voturile valabil exprimate la mare distanță de următorii clasați, candidatul PNL, Ionel Vasiliu, care a fost creditat cu 13,54%, și canditatul USR-PLUS, George Mândruță cu 12,32%. Coman va avea și majoritatea de partea sa în Consiliul Local unde PSD a obținut 14 mandate, PNL-3 și USR-PLUS-2.

Cătălin Coman stabilește o premieră la Fălticeni: este primul primar care câștigă al treilea mandat, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava