Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: „Întâmplător sau nu, actualul consilier local Cătălin Miron a aspirat și la fotoliul de primar al municipiului Rădăuți, dorind să evite pur și simplu obligația sa de cetățean, aceea de a-și plăti la timp dările locale. Am putea crede că afacerile pe care le conduce și permanentele dispute pe care le iscă în cadrul ședințelor locale îi ocupă prea mult timp, astfel încât intenția de a plăti taxele pe care orice rădăuțean le respectă, este pur și simplu inexistentă.
Ce fel de exemplu ar fi adus în fața rădăuțenilor, un cetățean care nu și-a făcut în ultimii ani datoria față de oraș? Cu ce fel de atitudine s-ar fi prezentat în fața aleșilor, dacă ar fi ocupat fotoliul de primar? Oare taxele şi impozitele obligatorii, ar fi dispărut în faţa unui afacerist care ar fi făcut dintr-o instituţie publică, propriul teren de joacă ?
Deși impozitele pe terenul intravilan, pe autoturism și amenzile contravenționale par să fie o necunoscută pentru juristul Cătălin Miron, care s-a făcut remarcat doar prin interviurile plătite din presă și articole acide la adresa mai multor oameni politici, este important să tragem un semnal de alarmă: afacerile de mii de euro și atitudinea sfidătoare față de  legile locale  nu șterg datoria de cetățean al acestui oraș. Oare o locuință cu o suprafață totală de 281  mp ar trebui să fie scutită de la plata taxelor locale? Sau poate că amenzile de circulație care însumează o valoare de peste 5 000 de lei, ar trebui să fie pur și simplu trecute cu vederea, pe baza faptului că acest consilier local rădăuțean face parte dintr-un anumit partid politic ?
Probabil domnul consilier local Cătălin Miron insistă să apară în fața rădăuțenilor și altfel decât prin neplata taxelor locale și articolele din presă: astfel, acesta a considerat că și  reclama firmei personale din centrul orașului nu ar trebui să respecte regulile pe care toți agenții comerciali locali, de altfel, o respectă. La ora actuală, afaceristul Cătălin Miron are un debit de 2.832 de lei pentru folosirea mijloacelor de reclamă și publicitate.
Să fi mizat Cătălin Miron pe faptul că, odată ajuns pe scaunul de primar, va avea ocazia să facă totul după bunul său plac, evitând, în mod voit, să respecte legea ?
Cu siguranță, nu este ultima dată când Cătălin Miron va miza pe conturile din bancă, apartenența politică și armata de avocați,  pentru a scăpa de aplicarea legilor. Totuși, legea este aceeași pentru toți cetățenii: indiferent dacă sunt orientați spre dreapta sau conduc afaceri de mii  de euro, obligațiile față de lege sunt aceleași.
Oare dacă domnul consilier local Cătălin Miron ar fi ocupat scaunul de primar, taxele personale și ale aleșilor din propriul partid, ar fi fost, pur și simplu, șterse? ”

Primăria Municipiului Rădăuți

”Cătălin Miron, consilier local al municipiului Rădăuți dator cu peste 25.000 lei la bugetul local”, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava