• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pentru Cătălin Moroșanu și partenera lui de viață, 2019 a început cu o frumoasă declarație de dragoste, pentru a celebra aniversarea de 17 ani petrecuți împreună. Sportivul a dezvăluit, într-un mesaj emoționant, că i se simte îndatorat soției lui, care l-a ajutat pe tot parcursul carierei sale, iar pentru acest lucru nu are decât cuvinte de mulțumire la adresa acesteia, notează click.ro.

„Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.”, și-a început Moroșanu mesajul postat pe Facebook.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/catalin-morosanu-este-de-17-ani-cu-aceeasi-femeie-ce-mesaj-emotionant-i-transmis

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava