Concert pascal
MOPAN Suceava

Cătălin Moroșanu (36 de ani) a venit total schimbat de la competiția Survivor România! Sportivul a ieșit din concurs în urma unei accidentări foarte serioase, a avut ruptură de menisc și va trebui să se opereze în curând. Moroșanu a vorbit despre experiența Survivor ca fiind cea mai grea la care a participat de până acum, notează click.ro.

„Nu a fost niciodată vorba de alimentație, eu sunt obișnuit să sufăr de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care trăiam acolo.”, a declarat Moroșanu la Teo Show.

Cătălin Moroșanu a vorbit și despre colegii lui, despre unii în mod elogiativ. În schimb Zanni a fost pus la colț de cunoscutul luptător. Moroșanu i-a transmis un mesaj de avertizare lui Alex Velea în ce-l privește pe favoritul lui din concurs. „Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Știu că Velea îl susține. Îi dau un mesaj lui Velea: «vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște!». Nu înseamnă că dacă ești crescut la casa de copii, îți dă cineva dreptul să te comporți așa. Pe Elena o văd în finală, îmi place caracterul ei.”, a mai spus Moroșanu, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/catalin-morosanu-mesaj-pentru-alex-velea-dupa-survivor-vezi-ca-zanni-face-dinti-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava