MOPAN Suceava

Cătălin Moroșanu nu regretă nici o clipă că a ieșit din ce mai grea competiție televizată a vieții lui, Survivor România. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, faimosul a dat din casă și a oferit informații picante din jungla Dominicană, unde a petrecut trei luni bătute pe muchie, notează click.ro.

Invitat la podcastul „Acasă la Măruță”, Moroșanu nu s-a ferit să comenteze bârfele iscate la „Survivor”, conform cărora unii dintre concurenți și-ar petrece noaptea împreună și și-ar face aluzii sexuale. ”Nu ai chef de femei în junglă, nici să dai cu tunul. La un moment dat dimineața, timp de trei luni, credeam că-mi amorțise. Nu există așa ceva, nu mai există atracție sexuală când tu nu ai ce să mănânci. Nu vedeam sâni, fund, nimic acolo! Nu vreau să mai aud în viața mea de <Survivor>, a fost cel mai greu reality-show din viața mea”, a declarat Cătălin Moroșanu, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/catalin-morosanu-nu-vreau-sa-mai-aud-viata-mea-de-survivor-faimosul-face-dezvaluiri

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava