• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

După victoria de la Cluj în faţa pugilistului britanic Daniel Sam (37 de ani), Cătălin Moroşanu (34 de ani) a ajuns la urgenţă cu dureri specifice fisurilor de coaste, notează click.ro.

A primit tratament şi a plecat pentru trei zile ca să se roage pe Muntele Athos, în Grecia, la fel ca acum patru ani. Telefonul mobil a rămas închis pe durata pelerinajului. „Am venit să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dăruit, pentru că mi-a luminat calea de fiecare dată, ajutându-mă să merg înainte.”, a spus Cătălin Moroşanu pe Facebook, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/catalin-morosanu-se-reculege-pe-muntele-athos-transmis-un-mesaj-de-suflet

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava