Concert pascal
MOPAN Suceava

Fanii reality-showului “Survivor România”, filmat în Republica Dominicană pentru Kanal D trebuie să ştie că între un concurent de la Războinici şi unul de la Faimoşi există o relaţie specială. Este vorba de Cătălin Moroşanu şi Marius Crăciun, care se cunosc de doi ani şi nu sunt la primul show împreună, notează click.ro.

Moroşanu a fost concurent în 2015 la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV, pe care a şi câştigat-o, iar Crăciun a participat în 2018 la primul sezon din showul “Ninja Warrior”, acesta neavând niciun câştigător, dar Marius s-a numărat printre finalişti.
Apoi, în 2019, cei doi sportivi s-au întâlnit şi au fost concurenţi la “Ferma Vedetelor”, ajungând împreună în finală, unde Crăciun a fost câştigătorul premiului cel mare de 50.000 de euro. Atunci şansa a fost de partea tânărului sportiv, care a avut o prestaţie mai bună la probe, dar şi o susţiere mai mare din partea publicului, deoarece avea o situaţie mai specială în familie, notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/catalin-morosanu-si-marius-craciun-s-au-luptat-si-acum-doi-ani-pentru-premiul-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava