MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat după ultima şedinţă a deliberativului judeţean din acest an că 2014 a fost un an dificil, cu foarte multe provocări, şi într-o mare măsură este mulţumit de activitatea instituţiei pe care o conduce. Cătălin Nechifor a ţinut să le mulţumească atât consilierilor judeţeni, cât şi angajaţilor din aparatul executiv şi din instituţiile subordonate Consiliului Judeţean pentru întreaga activitate desfăşurată pe parcursul acestui an. „În ceea ce priveşte deliberativul pot să spun că au fost foarte multe şedinţe, iar majoritatea s-au încheiat cu voturi în unanimitate. Şi asta înseamnă că la nivel de funcţionare, Consiliul Judeţean Suceava, chiar dacă este format din reprezentanţi ai mai multor partide politice, îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu interesele judeţului. Şi vreau să le mulţumesc tuturor. Sunt mai multe partide prezente în deliberativ, PNL, PDL, PSD şi PC, şi consider că am demonstrat că putem trece mai departe de doctrină, de interese politice, şi de foarte multe ori, aproape în majoritatea absolută a situaţiilor, s-a votat în unanimitate”, a declarat preşedintele CJ Suceava.
Cătălin Nechifor a adăugat că şi-a propus ca în prima lună a anului viitor să dispună de toate datele statistice pentru anul 2014 din principalele activitate din judeţul Suceava, astfel încât să fie trase concluziile necesare pentru fiecare domeniu în parte. „Vom încerca să ne organizăm în aşa fel încât să avem o analiză cu privire la ceea ce am făcut şi în domeniul turismului, şi în agricultură, industrie, şi în economia întreagă în general, dar pe domenii de activitate care sunt în directa finanţare a Consiliului Judeţean Suceava. Iar după ce o să avem şi datele statistice pe luna decembrie vom putea analiza întreg anul 2014 pentru a trage şi concluziile ce se impun”, a spus Nechifor. El a subliniat că din informaţiile preliminare pe care le are, turismul din judeţul Suceava a crescut cu 8% în 2014, comparativ cu anul trecut, „ceea ce nu este neglijabil”, creşteri înregistrându-se şi în domenii precum agricultură, şi pe întreaga economie în ansamblu.
La finalul ultimei şedinţe de anul acesta a Consiliului Judeţean, membrii deliberativului au ciocnit o cupă de şampanie şi şi-au transmis urări pentru noul an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava