• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto6 poze în acest set

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a fost felicitat de angajaţii instituţiei şi de mai mulţi primari, astăzi, cînd a împlinit 40 de ani. Angajaţii i-au oferit sărbătoritului diverse cadouri, între care un dispozitiv de localizare GPS. Preşedintele Nechifor a ciocnit o cupă de şampanie cu cei care l-au felicitat.

Din partea unei persoane de la Cernăuţi, şeful administraţiei judeţene a primit un tun în miniatură, confecţionat din lemn. Piesa avea ataşat următorul mesaj: „Din Cernăuţi un bun român/Urează azi în grai străbun/Trăiască domnul Cătălin/Şi sănătos să fie tun/ Ca-n ţara nouă pîn-la Nistru/Grabnic s-ajungă prim-ministru!”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
  • http://SiteWeb... caraus

    Mda , la multi ani , dar in rest nu meriti deloc felicitat1NU AI FACUT NIMIC PT.sv!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava