MOPAN Suceava

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor, a fost reales cu unanimitate de voturi în această funcţie. Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Suceava a avut loc sâmbătă, în casa de cultură din comuna Poiana Stampei, fiind pentru prima dată când social democraţii suceveni şi-au ales conducerea într-o altă locaţie decât Suceava.
Cătălin Nechifor a fost singurul care şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşesinte al PSD Suceava.


La aleferile din PSD Suceava au fost prezenţi 782 de delegaţi, din totalul de 800 convocaţi. Înainte de alegeri, Cătălin Nechifor şi-a prezentat raportul de activitate, în care a insistat cu o serie de comparaţii între realizările din mandatul său, şi ceea ce s-a întâmplat în mandatul lui Gheorghe Flutur la şefia Consiliului Judeţean.

Cătălin Nechifor a arătat că dacă în mandatul său a fost realizat unul dintre cele mai frumoase drumuri din ţară, respectiv Transrarăul, în perioada lui Gheorghe Flutur au fost realizate o serie de drumuri care în momentul de faţă sunt distruse, exemplificând cu drumul judeţean care face legătura între Dorna Arini şi Panaci.


De precizat faptul că în discursurile susţinute în faţa social democrat liberalilor suceveni, liderii PSD Liviu Dragnea şi Valeriu Zgonea au subşliniat faptul că trebuie să se vorbească mai mult de realizările din guvernarea PSD.
La Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Suceava au fost prezenţi preşedintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, senatori şi deputaţi PSD de Suceava. Cătălin Nechifor a declarat în cadrul conferinţei judeţene de alegeri că acum este mai hotărât decât oricând să câştige alegerile de anul viitor.

Cătălin Nechifor a fost reales preşedinte al PSD Suceava cu unanimitate de voturi, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava