Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Pro România Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a făcut o analiză cu privire la motivele pentru care PSD a pierdut alegerile parlamentare din data de 26 mai, el considerând, în același timp că în Europa a venit timpul noilor partide.
„Pe 5 noiembrie 2017 făceam o analiza politică a partidelor din UE. Este actuală și a fost asa cum am scris atunci. Asta era acum aproape doi ani, iar de un an și câteva săptămâni sunt în PRO România”, a scris Cătălin Nechifor pe contul său de Facebook.
Făcând referire la PSD, Cătălin Nechifor consideră că acest partid a pierdut alegerile deoarece au fost eliminați rând pe rand liderii care nu urmau linia partidului, promovându-se în general „yesmeni”, dar și pentru că PSD a avut o comunicare publică nepotrivită, arogantă. Liderul Pro România a mai precizat că printre motivele pentru care PSD a pierdut alegerile se mai numără și lupta împotriva justiției, care s-a transformat în principala politică publică dar și faptul că interesul personal a luat locul celui de grup, „ce sa mai spun despre cel de stat”
„De asemenea, creșterile de pensii și de salarii, acolo unde au fost, s-au prezentat ca o pomană, nu ca un drept firesc. Și nu în ultimul rând, cei de la PSD au numit în funcții cheie guvernamentale și administrative oameni fără pregătire profesional și au făcut o campanie neadecvată, prin mitinguri uriașe și mobilizarea primarilor”, consideră Cătălin Nechifor, care a mai adăugat că „în viața publică, oamenii acceptă multe păcate ale politicienilor, mai putin dezamăgirea. PSD se laudă totdeauna că a făcut treabă, ca au avut profesioniști. A fost spulberat și mitul acesta”
În final, Cătălin Nechifor a tras concluzia că a venit timpul noilor partide în Europa, dar și că „PSD e pe ducă, iar PNL-ul îl supraimpozitează Ludovic Orban”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava