Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat Suceava, întrunit Joi, 24.03.2016, a hotărât, cu unanimitate de voturi, să îl susțină pe domnul CĂTĂLIN IOAN NECHIFOR, pentru candidatura la funcția de Președinte al Consiliului Județean Suceava în alegerile locale din 2016. Totodată, Comitetul Executiv al PSD Suceava a propus spre validare Comitetului Executiv Național al PSD candidatura domnului Președinte al PSD Suceava în vederea obținerii unui nou mandat în fruntea Consiliului Județean Suceava.

În cadrul ședinței de Birou Politic Permanent s-a făcut o analiză a tuturor colegiilor cu privire la candidații pe care Partidul Social Democrat Suceava îi recomandă și susține în vederea câștigării alegerilor locale din iunie 2016, astfel au fost stabiliți în cele 114 localități candidații de primari și lista consilierilor locali. În acest sens, PSD Suceava a realizat în această perioadă  liste de semnături pentru susținerea aleșilor locali, deschise oricărui cetățean. Totodată, s-a stabilit și un calendar de acțiuni pentru perioada următoare astfel încât candidații PSD Suceava să intre în contact cu alegătorii pentru a le face cunoscut atât programul politic cât și cel administrativ.

La categoria Diverse, Biroul Politic Permanent al PSD Suceava a luat act de demisia din calitatea de membru de partid a domnului Constantin Boliacu.

Obiectivul principal al Partidului Social Democrat Suceava este câștigarea alegerilor locale din iunie 2016 prin promovarea unei campanii fără atacuri, cu mult bun simț și cât mai aproape de cetățeni în vederea continuării proiectelor demarate până în prezent în județul Suceava  care răspund nevoii sucevenilor.

Cătălin Nechifor susținut în continuare de PSD pentru președinția Consiliului Județean, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava