Concert pascal
MOPAN Suceava

Recent, s-a aflat că chef Cătălin Scărlătescu nu mai e singur! Juratul de la „Chefi la cuțite” a început o relație cu actrița Doina Teodoru, câștigătoare a unui sezon anterior iUmor. Discret cu viața personală, Scărlătescu a acceptat cu greu să dea o declarație despre iubita sa, notează click.ro.

Se pare că pretențios a fost toată viața și la femei, dar iată că răbdarea i-a fost răsplătită. Iubita actuală, una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație, sparge toate tiparele și iese din banal. Se pare că Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu au o relație din vara acestui an, iar Doina l-ar fi însoțit în Grecia, la filmările emisiunii „Chefi fără limite”, care va fi difuzată la Antena 1, potrivit sursei citate.

Zgârcit în declarații când vine vorba de viața personală, juratul de la „Chefi a cuțite” a acceptat să spună doar câteva cuvinte, îndeajuns să confirme legătura sentimentală cu Doina. „Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu pentru cancan.ro.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/catalin-scarlatescu-prima-declaratie-despre-406484.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava