MOPAN Suceava

Până la mult aştepta premieră a noului sezon „Chefi la cuţite”, reporterii Click! au avut ocazia să-i fie clienţi la una dintre cele mai tari cine servite la restaurant, Immersive Dinner Show.

Marţi seară, în selectul ambient al restaurantului Chefs Experience, reporterii s-au bucurat de primul Immersive Dinner Show din Bucureşti, un concept nou şi interactiv, care revoluţionează ideea de cină la restaurant, foarte în vogă în marile capitale ale lumii – Paris, Londra, Stockholm sau New York!

Click!: Tu ce poţi mânca dintre preparatele servite în timpul acestei cine imersive – având în vedere faptul că ai slăbit atât de mult?

Cătălin Scărlătescu: În continuare gătesc tot felul de bunătăţi. Pasiunea pentru mâncare şi gătit a existat şi va exista mereu. În majoritatea timpului mă aflu în bucătărie, apoi printre cei care se bucură de mâncarea pe care o pregătesc. Deci sunt înconjurat de tentaţii culinare la tot pasul. Eu am mai spus-o… am un singur secret: dacă înainte era vorba despre calitate şi cantitate, acum mă rezum doar la calitate. Fac şi mănânc, dar mănânc mult mai puţin.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/catalin-scarlatescu-despre-succesul-kilogramele-topite-mananc-dar-mananc-mult-mai

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava