Concert pascal
MOPAN Suceava

În urma tragerii la sorţi care a avut loc astăzi, magistratul Cătălin Temneanu a fost ales preşedinte al Biroului Electoral Judeţean Suceava pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2016, locţiitorul acestuia fiind un alt magistrat, Dorina Nastasie. Tot astăzi au fost aleşi şi preşedinţii şi locţiitorii birourilor electorale de circumscripţie municipale, orăşeneşti şi comunale din toate cele 114 de localităţi ale judeţului Suceava.

La alegerile locale de anul acesta, preşedintele şi locţiitorul biroului electoral de circumscripţie electorală au fost desemnaţi, prin tragere la sorţi, de către preşedintele Tribunalului dintr-o listă cu magistraţi şi o listă cu jurişti întocmită de către acesta

De asemenea, preşedintele şi locţiitorul biroului electoral al secţiei de votare sunt desemnaţi, prin tragere la sorţi, de către Autoritatea Electorală Permanentă dintre membrii corpului experţilor electorali.

După desemnarea preşedintelui şi locţiitorului Biroului Electoral Judeţean şi a celor 114 de birouri electorale de circumscripţie, în perioada 11 – 13 aprilie a.c., partidele politice vor prezenta numele reprezentanţilor acestora în aceste birouri.

Trebuie spus că începând cu data luni, 11 aprilie şi până pe 26 aprilie a.c. se pot depune candidaturile pentru funcţiile de primar, Consilii Locale şi Consiliul Judeţean.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava