Concert pascal
MOPAN Suceava

Catalin Ungureanu vine sa ne revada si sa ne cante in Fierarie PUB BOEM sambata, 3|08 si va asteapta pe toti cei care vreti o seara placuta in compania muzicii folk.

Intrare libera!

Pe la 5 ani asculta prima piesa de Beatles pe postul Europa Libera, grup care il influenteaza ca stil in prima perioada a activitatii artistice, ramanand si grupul de suflet al lui Catalin Ungureanu.

Catalin canta de la 8 ani la chitara, iar la 9 ani compune prima piesa. La 11 ani constituie prima trupa rock, iar repertoriul era exclusiv Beatles. La 12 ani schimba genul si intra ca si chitarist solo in trupa de jazz condusa de regretatul profesor Horia Hariton.

La 14 ani intra in zona folk (stil care-l defineste) si activeaza o perioada in Cenaclul Columna, apoi in Cenaclul ABC condusa de poetul Andrei Maftei (poet cu care colaboreaza la multe piese).

Pana la 30 de ani il regasim in zona folk, dupa care se indragosteste de stilul country, stil care-l abordeaza pana in prezent. Canta la tobe, chitara (corzi de plastic/metal, six/double six), bass, banjo, mandolina, bouzuki si muzicuta.

Rezervari la 0755222880

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava