Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Partidului Ecologist Român – filiala Suceava și candidat pentru președinția Consiliului Județean, Cătălina Elena Vartic, a susținut astăzi o conferință de presă în care a devoalat „modul dezastros” în care actual șef al județului, Gheorghe Flutur, a tratat mediu de afaceri din județ. „Anul acesta, județul Suceava a pierdut 38 de companii cu o cifră de afaceri cumulată de 7 milioane de euro. În aceiași perioadă, companiile nou venite în Suceava au cumulat o cifră de afaceri de doar 800.000 de euro. Practic, sub oblăduirea lui Gheorghe Flutur Suceava a pierdut firme cu  cifră de afaceri în valoare de 6.2 milioane de euro. În Suceava există un blat politic ordinar între putere și opoziție. Domnul Flutur a reușit să cumpere liniștea tuturor partidelor de opoziție. Ca antreprenor, n-ai cui să mai ceri ajutor. Pentru că nimeni nu are puterea de a se opune acestui blat de proporții. Noi, cei de la PER, suntem ultima redută. Suntem atacați și sabotați pentru că facem o opoziție reală și pentru că vrem să sufocăm mafia. Dar rezistăm și pentru că suntem sprijiniți de antreprenorii din județ și de oamenii care vor o schimbare pentru că suntem, la ora asta, singura alternativă.

Antreprenorii suceveni care pleacă sau dau faliment, lasă în urmă șomaj și un gol consistent în materie de sume virate spre bugetele  locale. Nu există niciun plan de retenție a acestor operatori și cu atât mai puțin o strategie de redresare credibilă. Oamenii se bazează pe vocea noastră, a celor necumpărați, care avem curajul de a ridica adevăratele probleme. Ne bazăm pe ei la urne, altă alternativă a schimbării nu există!”, a declarat Cătălina Vartic.

Ea a arătat că cele 38 de companii continuă să activeze în județul Suceava, însă și-au schimbat sediul social în alte județe. Cătălina Vartic a subliniat faptul că Suceava pierde pentru că taxa pe valoarea adăugată și impozitul pe profit se plătește în aceste județe în care au fost mutate sediile sociale.

Cătălina Elena Vartic: În ultimele luni, Suceava a pierdut peste 6 milioane de euro ca cifră de afaceri, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava