Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul preşedinte al UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a anunţat în mod oficial că s-a înscris în PNL,  declarând că a acceptat propunerea de a face parte din proiectul liderului liberalilor suceveni pentru judeţul Suceava. „Nu m-am schimbat peste noapte si nici nu am devenit brusc un om de dreapta. Am fost si sunt un om de centru, nu cred ca partidele noastre sunt doctrinar impartite intre dreapta si stanga si nu cred ca este cazul in Romania de azi sa sustinem ca apartenenta la un partid se bazeaza doar pe doctrina. Cred ca oamenii conteaza cel mai mult, cred ca apartenta se face la o echipa si la un proiect. Nu-mi place ce s-a intamplat in ultimii ani in judetul Suceava, cum nu-mi place ce se intampla in orasul Suceava”, a spus Cătălina Vartic într-o postare pe contul de Facebook.

Ea a precizat că în anul 2012 a fost în competitie cu Gheorghe Flutur, adăugând că mesajul sucevenilor din 2012 a fost corect,fiind nevoie de o schimbare. Cătălina Vartic a precizat că personal a crezut ca schimbarea va fi in bine, însă nu a fost sa fie asa. „Sper si cred ca Gheorghe Flutur a inteles corect mesajul din 2012 si cred in proiectul lui pentru judetul Suceava. Cred ca trebuie sa avem o voce puternica care sa sustina interesele judetului la Bucuresti si cred ca este timpul ca oamenii sa o duca mai bine, aici in judetul acesta bogat si frumos. Cred ca Suceava are nevoie de oameni puternici si curajosi, care au curajul sa-si recunoasca greselile, sa invete din ele si sa gaseasca resurse pentru a merge mai departe”, a mai declarat Vartic. Ea a adăugat că nu regretă ultimii cinci ani de activitate în UNPR si se va dezice de oamenii cu care am lucrat în această perioadă. Cătălina Vartic a amintit că a plecat din acest partic „când chiar nu mai puteam face nimic”. „Am fost loiala si corecta pana la sfarsit , voi fi loiala si corecta si in noul proiect. Am visat la o `Arboroasa` care sa schimbe ceva in orasul nostru, am gasit oameni cu acelasi vis, dar vremurile si legile de astazi sunt mai complicate decat erau in 1875. O constructie noua, care sa reuseasca sa schimbe ceva in Suceava presupune un efort foarte mare si drumul de la dorinta la putinta a mai redus din elanul visatorilor”, a declarat Cătălina Vartic.

Ea a ţinut să precizeze că nu crede ca Ion Lungu este cel mai bun primar pentru Suceava, dar consideră că este în acest moment cel mai bine situat in preferintele alegatorilor, fiind desemnat candidatul oficial al PNL pe baza unor sondaje. „Daca va fi sa mai castige un mandat, va fi dorinta sucevenilor si noi va trebui sa respectam aceasta dorinta si sa facem tot ce tine de noi, ca si cetateni, sa schimbam fata orasului. Nu cred ca Gheorghe Flutur este singurul om care poate schimba judetul Suceava si poate nici nu este cel mai bun. Dar cred ca este in acest moment omul cu cel mai bun proiect dintre toti cei care doresc sa isi asume aceasta responsabilitate uriasa, cred ca are determinarea si experienta necesare sa faca acest lucru. Daca are alaturi si o echipa puternica va face cu siguranta ca judetul Suceava sa devina locul unde sa avem mai multe locuri de munca, mai multe investitii in infrastructura, mai multa bucurie de a trai. Voi incerca sa aduc alaturi de mine in acest proiect o parte din oamenii cu care am lucrat, dar mai ales voi incerca sa aduc alaturi de orice proiect pentru Suceava pe suceveni. Nu stati deoparte, implicati-va, indiferent de optiunile politice, haideti sa facem Suceava pe care ne-o dorim! Schimbarea se face prin decizii politice, politica se face cu partide, partidele sunt formate din oameni, mai destepti sau mai mai putin destepti, mai frumosi sau mai putin frumosi, dar oameni care doresc sa faca ceva. Eu am ales PNL, voi puteti alege altceva, dar important este sa alegem Suceava si România”, a încheiat Cătălina Vartic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava