Concert pascal
MOPAN Suceava

Directorul Oficiului Registrului Comerțului Suceava, Cătălina Vartic, și-a anunțat, în mod oficial, înscrierea în Pro România Suceava.
Cătălina Vartic a participat, astăzi, alături de liderul Pro România Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, la o conferință de presă susținută la sediul partidului. Cătălin Nechifor a precizat că prin înscrierea Cătălinei Vartic în acest partid echipa Pro România Suceava a devenit mai puternică. „Vreau să-i mulțumesc Cătălinei Vartic pentru că s-a alăturat echipei Pro România. Încet-încet, mai repede decât cred unii, echipa noastră face pași importanți. Ne consolidăm, ne constituim în mai multe dimensiuni, și profesionale și politice. Și vreau să spun că avem nevoie foarte mare de oameni profesioniști, așa cum este Cătălina Vartic, așa cum o avem și pe Luminița Chihai, oameni care vin zone profesionale extrem de bine ancorate în realitate. Pentru că din păcate, vedem și noi, măcar la nivel de Guvern, dar și administrația locală, sunt foarte mulți care fac politică după ureche. De la miniștri, chiar mai sus de miniștri, chiar și în Parlament, chiar și la autorități, nu sunt întotdeauna foarte mulți profesioniști și eu cred că e momentul să ne permitem să vină lângă noi oameni care au un cuvânt de spus, oameni care au curajul să spună direct despre ce e vorba, că e bine, că e rău, oameni care vin cu argumente. Și asta îmi doresc în Pro România. Un spațiu de dialog, un spațiu în care oamenii să poată să vorbească liberi, să vină cu idei și în final să putem găsi politici publice”, a spus Nechifor.
La rândul ei, Cătălina Vartic a spus că a luat decizia de a se înscrie în Pro România deoarece în momentul de față nu se mai simte reprezentată de partidele mari din Suceava și din România. „Am 44 de ani, sunt din Suceava, sunt născută, crescută și educată în Suceava. Mi-am făcut studiile la timp și i le-am făcut la zi, în școli foarte bune din Suceava și Iași. Am ceva experiență de viață și ceva experiență în politica din Suceava. În momentul de față nu mă simt reprezentată de partidele politice mari din Suceava și din România. Cred că a trecut timpul discuțiilor la o cafea, a comentariilor între prieteni și cred că e nevoie de implicare și de asumare. De aceea am făcut acest pas. Și cum se putea mai bine la 100 de ani de la Marea Unire, la 160 de ani de la Mica Unire decât să fiu Pro România. Nimic nu poate fi mai frumos decât să fim Pro România”, a spus Cătălina Vartic. Ea consideră că poată să facă o schimbare în Suceava, alături de Cătălin Nechifor. „Până la urmă sunt mamă a trei copii, care se uită la mine și așteaptă ceva de la mine. Și eu trebuie să le arăt că există speranță, chiar și atunci când toată lumea crede că nu se mai poate, important e să avem încredere, credință, oameni dragi alături, să știm care ne sunt rădăcinile și tradițiile și să mergem mai departe. Cred că pot face o schimbare în Suceava, pentru că și eu și Cătălin facem parte din generația tânără de politicieni, care știu că se poată face politică și în mod curat și cinstit”, a mai declarat Cătălina Vartic.
În trecut, Cătălina Vartic a ocupat funcția de președinte al UNPR Suceava. După demisia din acest partid, Cătălina Vartic s-a înscris în PNL.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava