• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Din toamnă, catalogul online va deveni obligatoriu în toate unitățile școlare, cu excepția celor neconectate la internet. Declarația a fost făcută astăzi, la Radio Top, de senatorul PSD de Suceava, profesorul Virginel Iordache. El este co-inițiatorul propunerii legislative privind înființarea catalogului online. Inițiativa a fost adoptată recent de Senat, în calitate de cameră decizională. Profesorul Iordache a spus că a discutat cu ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, iar tabletele necesare profesorilor pentru implementarea sistemului vor fi cumpărate printr-un proiect cu finanțare europeană. Pe platforma școlară online vor fi publicate zilnic notele și absențele elevilor. În municipiul Suceava sînt două unități școlare care dispun de mai mulți ani de cataloage online, fiind vorba de Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” și de Colegiul Național „Ștefan cel Mare”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava