Concert pascal
MOPAN Suceava

În județul Suceava, rata finală de promovare, înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului național de bacalaureat 2021, după soluționarea contestațiilor, este 33,88%, informează Inspectoratul Școlar Județean. Comparativ cu  rata de promovare generată de rezultatele inițiale (31,32%) se constată o majorare de 2,56%.

Prin urmare, 331 de candidați (cu 25 mai mulți, față de prima afișare a rezultatelor) au promovat examenul în această sesiune.

Au fost depuse 357 de contestații, defalcate astfel: biologie – 65, fizică – 6, geografie – 27, informatică – 3, istorie – 16, limba română – 101, logică, argumentare și comunicare – 34, matematică – 103 și psihologie – 2. În cazul a 326 de lucrări, notele au fost modificate (prin creștere – 177 sau micșorare – 149).

Precizăm că media minimă de promovare a examenului este 6 (șase), iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5 (cinci). Procentul de promovare este calculat din totalul candidaților prezenți.

Rezultatele finale au fost afișate astăzi, 3 septembrie, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Candidații au acces la rezultatele obținute prin intermediul codurilor individuale repartizate, întrucât datele personale au fost anonimizate, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR).

La nivel național, rata finală de promovare, înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului național de bacalaureat 2021, după soluționarea contestațiilor, este 32,9%.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava