Actrița australiană Cate Blanchett a declarat că nu este deloc speriată de procesul de îmbătrânire. ”Ar trebui să fiu? Cine ar vrea o față care nu a trăit cum trebuie, care nu are niciun rid ce vine cu anii, o față care nu a experiementat și râs? Nu eu, cu siguranță. Cu toții călătorim spre aceeași destinație.”, a spus ea editorilor revistei Vogue, potrivit showbizspy.com.

În cadrul aceluaiași interviu, Cate a vorbit și despre băieții ei, Roman, Ignatius și Dashiel. ”Sunt niște băieți magnifici… Dacă știu să taie lemne, să aprindă focul, să călărească și să ajute oamenii în vârstă, atunci nu cred că ne-am descurcat atât de rău ca părinți. Nu cred că australienii sunt mai puțin pretențioși decât alții. Dar este adevărat că suntem, în general, o bună companie și că nu dăm atenție clasei sociale.”, a mai spus actrița, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava