Concert pascal
MOPAN Suceava

E forfotă mare în televiziuni, căci vacanţa e pe final, iar telespectatorii vor reveni curând în fotolii, cu mâna pe telecomandă. Se lansează emisiuni noi, reality-show-uri, seriale şi producţii de divertisment. Iată că şi anul acesta avem parte de câteva transferuri notabile de la un post la altul, dar şi de vedete care pur şi simplu au dispărut din peisaj, potrivit click.ro.

Anul acesta, vedetele au migrat precum păsările călătoare, de la un post la altul. E şi cazul lui Octavian Strunilă (37 de ani), care s-a mutat la Antena 1, pentru a prezenta reality-showul „Ultimul trib”, filmat în Madagascar. Ani de zile, actorul a jucat în seriale la PRO TV, a prezentat emisiuni şi a participat la reality-show-uri ca gazdă sau prezentator. Tot în acest show este cooptat şi Ionuţ Iftimoaie (39 de ani), care după ani de zile de fidelitate la PRO TV merge la concurenţă, la Antena 1, notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cate-schimbari-pe-micul-ecran-ei-au-trecut-barca-rivalilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava