MOPAN Suceava

Răspunsul corect este, bineînţeles, cât mai multe! Iar noi ştim exact locul potrivit unde poţi încerca această provocare. La Globatic! Acest eveniment inedit celebrează finalul unei noi ediţii a programului naţional de educaţie non-formală GROW, creat de Şcoala de Valori şi AIESEC pentru tinerii de liceu, şi este reprezentat de un târg multicultural” în care poţi cunoaşte o multitudine de ţări şi culturi, toate sub acelaşi acoperiş. Evenimentul este organizat în întregime de participanţii GROWzavi, care pun în aplicare munca în echipă, leadership-ul, managementul timpului, multiculturalismul şi alte abilităţi deprinse pe parcursului programului de învățare în limba engleză –GROW.

Cunoscut ca fiind cel mai mare program național de educație nonformală cu predare în limba engleză, GROW a dezvoltat și a crescut caractere puternice gata să schimbe lumea din jurul acestora. Conceptul care se află la baza proiectului este un model de învățare, prin intermediul căruia liceeni experimentează, trag concluzii, învață, iar apoi aplică noile cunoștințe în afara programei și organizează evenimente și cursuri la rândul acestora. Un exemplu în acest sens este chiar Globatic, care este un în totalitate organizat de participanții proiectului GROW.

La Globatic nu ai nevoie de geantă de voiaj pentru că nu vei părăsi oraşul tău, dar recomandarea noastră este să vii totuşi cu ea după tine pentru că o vei umple cu siguranţă de bunătăţi de pe tot globul. Standurile ce vor replica în miniatură cultura şi tradiţiile diferitelor ţări vor abunda de mâncăruri tradiţionale, dansuri, muzică, obiceiuri, costume reprezentative, voie bună şi multe surprize.

Programul Globatic în ţară:

  • Piteşti – miercuri, 20 iulie, Teen Refuge, ora 15:00
  • Suceava – sâmbătă, 23 iulie, Iulius Mall, ora 13:00
  • Braşov – sâmbătă, 23 iulie,CoresiShopping Center, ora 15:00
  • Bucureşti – duminică, 24 iulie, AFI Palace Cotroceni, ora 17:00
  • Galaţi – duminică, 24 iulie, Grădina Botanică, 16:00.
  • Târgu-Mureş – duminică, 24 iulie, Promenada Mall, ora 13:00
  • Iaşi duminică, 24 iulie, Grădina Palas, ora 17:00
  • Cluj-Napoca – marţi, 26 iulie, Parcul Central (zona Cazino), ora 14:00

Poţi să arunci un ochi la cum a arătat Globatic în Piteşti(ediţia din februarie 2016) aici şi dacă nu eşti convins, ia-ţi doza de multiculturalism din filmuleţul Globatic.  

Te aşteptăm la Globatic să îţi întâlneşti ţara favorită chiar în propriul tău oraş!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava