• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

181 de iniţiative,respectiv 144 de proiecte, 23 de programe și 14 campanii de comunicares-au înscrisla a XVII-a ediţie a Galei Societăţii Civile,cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului asociativ din România. Anul acesta cele mai multe proiecte au fost înscrise la secțiunea Premiul Special pentru INOVAȚIE, respectiv 37.

În topul înscrierilor, secţiunea este urmată de Educație, Învățământ, Cercetare, cu 33 de proiecte și de Proiecte pentru Tineret, cu 32 de înscrieri.

Cele mai multe înscrieri provin de la organizațiidin București, respectiv 123 de proiecte, programe și campanii de comunicare. În premieră, pe locul doi se clasează județul Brașov, cu opt proiecte înscrise, iar pe locul al treilease poziționează, la egalitate, județele Cluj și Ilfov, cu câte șapte înscrieri.

Următoarele poziţii sunt ocupate de Bacău, cu cinci înscrieri, urmate de județele Alba, Timiș, Galați și Tulcea, fiecare cu câte trei înscrieri. Topul înscrierilor continuă cu județele Constanța, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamț și Prahova, cu câte două proiecte şi se încheie cu Arad, Bihor, Gorj, Harghita, Olt, Sibiu și Vrancea, reprezentate în competiție cu câte o înscriere.

„Anul acesta ne bucurăm de cele mai multe înscrieri în secţiunea dedicată Inovației datorită modului în care organizațiile au ales să abordeze problemele și nevoile identificate în comunități. Astfel de proiecte pot reprezenta modele prin soluțiile sociale sau educaționale pe care le propun.

Din nou, secțiunea Educație se situează printre fruntașe la numărul de înscrieri în competiție și se remarcă prin diversitatea proiectelor, subliniind, încă o dată, această nevoie de servicii educaționale diferențiate, de reformare a sistemului, necesitatea unei abordări diferite – o misiune ce pare să poată fi dusăpână la capăt în momentul de față doar de sectorul asociativ.”, a declarat Florentina Loloiu, Director Programe Gala Societății Civile.

Până în data de 15 mai 2019, 48 de specialişti vor evalua proiectele înscrise la cea de-a XVII-a ediție a Galei Societății Civile, profesionişti în implementarea și evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnaliști, lideri și formatori de opinie ai societății civile și ai sectorului non-profit, la care se adaugă reprezentanți ai sectorului privat. Dintre aceştia îi amintim pe: Alex Livadaru, Aurora Liiceanu, Cosmin Savu, Cristian Lupşa, Cristina Hanganu, Dani Sandu, Elena Stancu, Horia Ghibuţiu, Mihaela Dedeoglu, Mircea Toma, Monica Jitariuc, Vlad Mixich, Răzvan Exarhu, Simona Tache, Valentin Suciu, Vasi Rădulescu, Vintilă Mihăilescu, Vlad Tăuşance.

Festivitatea de acordare a premiilorva avea loc în data de 3 iunie 2019, la Ateneul Român, în București.În cele XVI ediții de până acum, Gala Societății Civile a premiat peste 700 de inițiative generate de sectorul neguvernamental, care au reușit să aducă schimbări pozitive majore în societate, proiecte care investesc în România și în viitorul său.

Pentru mai multe detalii despre Gala Societății Civile 2019, vizitați: http://www.galasocietatiicivile.ro/participants.php.

Gala Societății Civile 2019 în cifre:

Număr total de proiecte, programe și campanii înscrise în competiție și forma de organizare

# 181 proiecte, programe și campaniiînscrise

# 144 de proiecte

# 23 de programe

# 14 campanii de comunicare

Statistici / județe participante/ proiecte

# Cele mai multe înscrieri provin de la reprezentanți din București, respectiv 123 de proiecte, programe și campanii de comunicare.

# În premieră, pe locul doi se clasează județul Brașov, ai cărui reprezentanți au înscris în competiția Galei Societății Civile 2019 opt proiecte/ programe/ campanii de comunicare.

# La egalitate, se poziționează județele Cluj și Ilfov, cu câte șapte înscrieri în competiția Galei Societății Civile din acest an.

#  Peurmătoareapoziție se claseazăreprezentanții din Bacău, care au cinciînscrieri.

# Județele Alba, Timiș, GalațișiTulcea au fiecare câte trei înscrieri.

# Constanța, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamțși Prahova au câte două proiecte în competiție.

# Arad, Bihor, Gorj, Harghita, Olt, Sibiu și Vrancea sunt reprezentate în competiție cu câte o înscriere.

Statistici formă de organizare

# 125 organizații neguvernamentale

# 15 agenții&companii și o instituție publică (în secțiunea Campanii de comunicare pe teme sociale)

# 6 persoanefizice

# 4 grupuri de inițiativă

Statistici înscrieri/ secțiuni

Categoria A

Educație, Învățământ, Cercetare – 33 de proiecte

Sănătate – 21 de proiecte

Artă și cultură – 17 proiecte

Incluziune socială – 17 proiecte

Protecția mediului – 11 proiecte

Comportament civic și Participare publică – 10 proiecte

Apărarea drepturilor individuale/ colective – 7 proiecte

Servicii de asistență socială – 7 proiecte

Dezvoltare economică s isocială – 7 proiecte

Categoria B

Proiecte pentru Tineret – 32 de proiecte

Proiecte șic ampanii de Voluntariat – 26 de proiecte

Categoria C

Programe – 23 de programe

Campanii de comunicare pe teme sociale – 14 campanii

Inițiative Cetățenești – 8 proiecte

Categoria D

Premiul Special pentru INOVAȚIE – 37 de proiecte

Premiul Special Organizația NEW ENTRY – 22 de proiecte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava