Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto14 poze în acest set

Liderul PSD și candidatul acestui partid pentru funcția de președinte al României, Viorica Dăncilă, a fost întâmpinată, la Fălticeni, de câteva mii de susținători și membri de partid. Viorica Dăncilă s-a aflat astăzi în Fălticeni în cadrul unei vizite electorale pe care a efectuat-o în județul Suceava. Liderul social democrat a fost întâmpinat de primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, precum și de un număr mare de susținători. După ce a ajuns în Fălticeni, Viorica Dăncilă a parcurs pe jos traseul de la Catedrală, pe esplanda centrală și până la Casa de Cultură, acolo unde a avut o întâlnire electorală. Alături de candidatul PSD pentru președinția României au fost primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, senatorul Ioan Stan, deputatul Alexandru Rădulescu, dar miniștrii Mihai Fifor și Petre Daea și ceilalți parlamentari suceveni, Virginel Iordache, Ilie Niță și Maricela Cobuz.


Pe traseu, Viorica Dăncilă a primit flori din partea mai multor persoane, s-a fotografiat cu mai mulți susținători de toate vârstele, aceștia declarându-i că își doresc ca ea să câștige alegerile.
La întâlnirea electorală de la Casa de Cultură, în deschidere, primarul Cătălin Coman a ținut să evidențieze în mod special sprijinul pe care municipalitatea l-a primit din partea Guvernelor PSD pentru a finaliza Spitalul Municipal din Fălticeni. Cătălin Coman a subliniat că lucrările au fost reluate doar după ce PSD a revenit la Guvernare, iar de atunci și până în prezent spitalul a primit finanțare în fiecare an, cu o singură excepție.

Coman a spus că singurul an în care Guvernul nu a alocat bani pentru spital a fost atunci când la conducerea acestuia a fost Dacian Cioloș.
Invitat să ia cuvântul, liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, i-a transmis Vioricăi Dăncilă că întreaga zonă Fălticeni este alături de aceasta și că în mod sigur aici vor fi câștigate alegerile prezidențiale.

Viorica Dăncilă vrea o confruntare unu la unu cu Klaus Iohannis

În cuvântul său, candidatul PSD pentru Palatul Cotroceni, Viorica Dăncilă a declarat că românii au nevoie de un președinte care să-i iubească pe români și să fie alături de aceștia. „Îl provoc și de aici de la Fălticeni la o confruntare unu la unu pe Klaus Iohannis. Trebuie să venim în fața românilor nu cu promisiuni. Să spună președintele ce a făcut în cei cinci ani de mandat și să spună premierul româniei ce a făcut în un an și nouă luni de mandat. Pentru că trebuie să dăm socoteală poporului român pentru ceea ce am făcut în funcțiile deținute. Funcțiile cele mai înalte în statul român. Trebuie să venim în fața românilor în fiecare an și să le spunem: oameni buni, asta am făcut pentru voi, asta nu am putut să facem.

Nu mai trebuie să venim cu minciuni. Eu vă promit că în timp ce ei vor minți în ceea ce mă privește eu voi spune mereu adevărul. Și vă mai promit un lucru. Chiar dacă sunt femeie, chiar dacă nu am statura impozantă a domnului Iohannis și a celorlalți lideri, sunt mult mai puternică decât ei. Și nu voi face nici un pas în spate, ci mulți pași înainte. În România normală a noastră, nu în România normală a lui Iohannis. În România în care fiecare cetățean este respectat. În România în care nimeni nu este lăsat în urmă.
Și mai spun un lucru. Decât mare, înalt ca bradul și leneș, mai bine buturuga mică care răstoarnă carul mare. Puterea este la noi. Puterea este a fiecăruia dintre noi. Trebuie să folosim această putere a unității naționale, astfel încât pe 10 și 24 noiembrie să avem un președinte cu inimă de român, care să muncească pentru România. Să avem un Guvern care să continue programul de guvernare și să-i ajute pe primari. Să avem România în care să ne regăsim fiecare dintre noi, de care să fim mândri. Să avem un președinte cu credință în Dumnezeu și în poporul român”, a transmis Viorica Dăncilă.

Câteva mii de susținători au întâmpinat-o pe Viorica Dăncilă la Fălticeni, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava