Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru unitatea școlară Bogata, parte a Școlii Gimnaziale nr. 3 Baia, județul Suceava, ziua educației financiare, 11 Aprilie 2022, a fost marcată chiar de un atelier de educație financiară Școala de Bani pentru micii elevi ai școlii.

În perioada Aprilie – Iunie 2022, șapte școli din județul Suceava și unitățile arondate vor beneficia de ateliere de educație financiară oferite de Banca Comercială Română, în cadrul proiectului Mini Rugby pentru toți, dezvoltat și implementat de Fundația Te Aud România.

Proiectul aduce împreună școli din județul Suceava pentru a promova, încă de la vârste fragede valorile rugby-ului și anume disciplină, pasiune, solidaritate, integritate, respect și bineînțeles, a introduce conceptul de rugby tag în rândul școlilor participante.

Ne propunem în acest sens să darâmăm mitul potrivit căruia școala și sportul sunt diametral opuse – concepții cu care mulți dintre noi am crescut. Astfel, școlile participante în cadrul proiectului beneficiază de activități de dezvoltare personală și deprinderi de abilități. Transmite Gabriela Popescu, președintele Te Aud România.

Banca Comerciala Română desfășoară cel mai amplu program de educație financiară la nivel național, aceștia fiind și sponsorii principali ai proiectului Rugby pentru toți. Parteneriatul între Fundația Te Aud România și Banca Comercială Română a fost demarat în anul 2017 și până în prezent a avut peste 500 de beneficiari din județul Suceava.

La momentul de față, în cadrul programului Mini Rugby pentru toți sunt înscrise șapte școli. În lunile ce urmează, fiecare școală va beneficia de educație financiară oferită de Banca Comercială Română, pentru elevii claselor 0 – VIII.

‚Prin proiectul Școala de Bani le oferim tinerilor oportunitatea dezvoltării unui set de abilități de viată care să-i ajute să devină adulți independenți financiar. Educația financiară îi ajută să aspire spre un viitor mai bun, fie că vorbim de modul în care tinerii se raportează la bani, fie că discutăm despre decizii informate care să le permită accesul la bunăstare.’ Andreea Nicoleta Deliu- Pașol, Director de Comunicare BCR.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava