• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Câteva sute de mineri de la Sucursala Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului au continunat şi astăzi protestele, refuzând să coboare în subteran. Protestul început luni de 130 de mineri a fost continuat astăzi de peste 200 de angajaţi ai Sucursalei Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului de la exploatările de la Crucea şi Botuşanu. Minerii au început greva fiind nemulţumiţi ortacii sunt nemulţumiţi că în luna ianuarie au luat salariile diminuate cu 500 de lei.
Prefectul a explicat luni că „acest lucru s-a datorat faptului că în luna decembrie 2014 au primit un avans de 500 de lei la salariu şi probabil a fost o neclaritate legată de provenienţa acestor sume. Minerii au considerat că reprezintă un premiu sau o suplimentare care a fost realizată de companie. Din acest motiv salariile din luna ianuarie au fost diminuate cu 500 de lei”.
În cursul zilei de marţi, minerii şi-au prezentat în mod oficial revendicările, ei solicitând în principal respectarea prevederilor contractului colectiv de muncă, dar şi acordare a cinci salarii medii pe companie la ieşirea la pensie, acordarea a trei premii de câte 800 de lei de Ziua Minerului, de Paşte, şi de Crăciun. Minerii au mai solicitat şi demisia sindicatului de la Compania Naţională a Uraniului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava