Concert pascal
MOPAN Suceava

Câteva sute de persoane au participat, sâmbătă, la ediţia de anul acesta a „Marşului pentru viaţă” organizat în municipiul Suceava. La a zecea ediţie a marşului, în centrul suceveni s-au adunat numeroase familii cu copii, preoţi, susţinători ai principiilor creştine au venit în centrul Sucevei pentru a protesta împotriva avorturilor şi pentru a susţine viaţa.

„Marşul pentru viaţă” de anul acesta a avut sloganul „Unic din prima secundă”: adevărul și dragostea ne vor salva. „O statistică incompletă spune că în perioada ianuarie-septembrie 2018, în România au fost avortați 44.000 de copii, în timp ce în 2017 în Republica Moldova au fost avortați 12.025 copii. Și mai sunt mulți alții, pentru care nici măcar nu se fac statistici: copii a căror viață a fost oprită prin avorturi medicamentoase, cei a căror viață a fost curmată în clinicile particulare sau din străinătate.
42 de milioane de copii au fost avortați în întreaga lume în anul 2018. Dar și statistica aceasta este incompletă, căci sunt atâtea locuri, din Vest și Est, din Nord și Sud, în care copiii nenăscuți nu contează nici măcar pentru o statistică”, au transmis organizatorii marşului înainte de eveniment.


Astăzi, foarte mulţi tineri au venit alături de cei mari pentru a susţine viaţa, având cu ei pancarte pe care se puteau citi mesaje precum „Biserica Ortodoxă este maica neamului românesc”, „Lăsaţi copiii să vină la mine”, „Alege Viaţa”, „Avortul ucide România”, „Avortul nu este o alegere” sau „Mama, îţi mulţumesc că exist!”.


Participanţii care s-au adunat pe esplanada Casei de Cultură au plecat în „Marşul pentru Viaţă” pe traseul deja consacrat din ceilalţi ani, din centrul Sucevei, Policlinica din Areni, Primări, Spital şi retur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava